Draga Ana!

Zahvaljujeva se ti za vso tvojo pomoč in podporo ob rojstvu najine hčerke.

Upava, da boš vztrajala v svojem poslanstvu doule in čim več otrokom in staršem stala ob strani ob rojstvu po naravni poti!

L. in D. (O izkušnji sta obširneje spregovorila v sestavku Še enkrat bi se odločila za doulo!), njuno zgodbo, zapisano skozi moje oči, pa najdete tukaj.)

——————————————————————————————————————–

Moram ti sporočiti, da vsak dan obiščem tvojo spletno stran! Čestitam! Zelo sem vesela zate!

mama

————————————————–

Draga Ana!

Najprej ti čestitam za spletno stran. Izredno lepa in prikupna je, topla in prijazna. Tudi če ničesar ne dodaš, pove dovolj pomembnih informacij in je vabilo v nov čas, čas ženske ob ženski. Ta bližina je bila v zgodovini uničena, zdaj se končno začenja sestavljati. In vse se začenja pri telesu. Res hvalevredno.

Alenka Rebula

———————————————————-

Včeraj sva z možem gledala Orgasmic birth. Odlično! Sem vmes pomislila nate – res sem vesela, da si in da odgovarjaš na poklicanost, da deluješ na področju spremljanja in opogumljanja mamic v tako pomembnem življenjskem obdobju nosečnosti, pri enkratnem doživetju rojevanja in po porodu. Iskrena hvala tudi za odlično spletno stran, kamor večkrat napotim kako prijateljico za informacije o naravnem porodu, doulah ipd. Sama rada preberem dnevno spodbudo – takole po koščkih me nagovarja tudi knjiga Blagor ženskam, ki se me takrat, ko sem imela delo v rokah, ni posebej dotaknila. (Mimogrede: kdaj uspeš napisati razmišljanja? :)) Skratka, med toliko mehurčkastimi in konzerviranimi in mlakužastimi napitki, ki jih sicer ponuja net, tvojo stran doživljam kot enega izmed virov za požirek žive vode. Hvala!

M.

—————————————————————————-

Ojla, a veš, da vsak dan preberem tvoje misli. Prav paše tako začeti dan.

T.

——————————————————————————-

Lep pozdrav! Imam kar solzne oči, ko brskam po vaši strani. Super.
To bi si res želela pri drugem, tretjem…porodu :-).

M.

———————————————————————————–

Pozdravljena! Želela sem se ti zahvaliti za ves tvoj trud, nasvete, vodstvo, izkušnje. Mi je pomagalo pri oblikovanju svojega porodnega načrta, pa tudi pri porodu.

D.

——————————

Draga Ana,

najlepša hvala za vso podporo in informacije, ki si mi jih posredovala pred porodom ter seveda za lepe želje in voščila ob rojstvu J. 🙂

Imela sem čudovit porod v vodi, brez bolečin, brez vsakršnih zdravil in rezanja ter s super ekipo v porodni sobi. Res lepa izkušnja, ki je ne bi bilo brez vseh dobrih ljudi, različnih knjig in drugih virov informacij – tudi tvojih gradiv in spletke. Še enkrat HVALA in … rojevanje je res ZAKON 🙂 Bogu hvala zanj 🙂

M.

——————————-

Ko je porod minil, sem vsa srečna lahko zapisala: “Porod je čudovit vihar, ki tako močno prevetri žensko telo, da porodi otroka na svet.” in se zahvaljevala Bogu za vse ljudi, ki so mi pomagali, da sem rodila po čudoviti naravni poti!

JSP (njeno izkušnjo lahko najdete tukaj)

————————————————————————-

Tukaj bom objavljala  povratne informacije o tem, koliko vam s svojim delom pomagam k lepšim porodnim in materinskim izkušnjam.

Zato ste naprošeni, da mi pišete in pošljete kakšno besedo o tem, koliko vam je moja spletna stran v pomoč pri pripravi na porod, tudi če se ne spoznamo in vas ne spremljam pri porodu! 🙂

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.