Knjigo Skozi nosečnost z Jezusom lahko tukaj kupite s popustom!

Izvirna cena: 21,90 EUR

Cena s popustom: 19,70 EUR

Če knjigo naročate v spletni knjigarni založbe Družina, lahko s pripisom v okence Knjigo mi je priporočil: Ana Pavec podprete moje dejavnosti.

Če želite predstaviti neprecenljiv priročnik za duhovno pripravo na porod v svoji župniji, mi pišite!

Knjiga Skozi nosečnost z Jezusom, duhovni vodnik za srečen porod vam bo pomagala:


• k porodu povabiti Jezusa,
• premagati strah pred porodom,
• v pripravi na porod organizirati biblično skupino v svoji župniji,
• izvedeti več o porodnem procesu,
• se naučiti tehnik za lažji porod,
• se umiriti in se veseliti porodnega izida.

Pričujoča knjiga je neprecenljiv vodnik za pare v pričakovanju, saj prinaša strokovne informacije o dogajanju med nosečnostjo in porodom, praktične napotke za porod in duhovno pripravo z molitvami in meditacijami ob svetopisemskih odlomkih. Priročnik argumentirano zagovarja naravni porod in podrobno predstavi prednosti in slabosti medicinskih posegov, ki so na voljo slovenskim porodnicam. Dragocena so porodna pričevanja, med katera sta vključeni dve slovenski izkušnji, ki govorita o tem, kako sta materi ob porodu doživeli božjo ljubezen. Knjiga Skozi nosečnost z Jezusom bo nosečnice okrepila v zavedanju, da je Bog vanje položil moč, da bodo zmogle roditi, in jih spodbudila, da ne bodo zaupale le v človeške, temveč tudi v božje roke.

To delo mi je predstavljalo spodbudo za načrtovanje karseda naravnega poroda in za globlje doživljanje duhovne dimenzije vsega dogajanja, predvsem za tesnejši stik z Gospodom. Najbolj natančno sem jo prebrala v prvi nosečnosti, v drugi obnovila bistvene vsebine, v tretji pa v zadnjih tednih pred porodom večkrat meditirala ob zapisanih molitvah. (Maja, mamica)

1 Comment on Vodnik za srečen porod – POPUST

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.