Ko sem ustvarila to spletno stran, si nisem mislila, koliko notranjega zadovoljstva mi bo prinesla. Takrat še nisem vedela, da sem bila noseča s tretjim otrokom, prav tako sem razmišljala bolj kot ne tržno – če hočem, da bodo ljudje zvedeli za doule, moram o tem pisati.

Sedaj, ko pa živim naporen vsakdanjik s triletnikom, dveletnikom in petmesečnim dojenčkom ter hkrati doživljam uspeh z obiskanostjo spletne strani (še preden si uspem zjutraj umiti zobe in zložiti oprano perilo, že okrog sedem ljudi zanima, kaj imam za povedati, dnevno obišče stran za gimnazijski razred vračajočih se oseb ter še enkrat toliko novih), pa se je moje doživljanje popolnoma preusmerilo. S spletno stranjo sem namreč odgovorila na dve svoji temeljni potrebi – po stiku z drugimi mamicami (hvala, hvala in še enkrat hvala za vse poslane mejle, zahvale in spodbude!) ter po izražanju sebe, kar mi gre očitno najbolje v obliki pisane besede.

Če večkrat zajadrate na mojo spletno stran, vas vabim, da se prijavite na novičke, ki jih pošiljam vsak konec meseca, prav tako pa lahko dnevno spodbudo za mamice dobivate na elektronski naslov. Za oboje se lahko prijavite z obrazcem Piši mi. Zaradi motenj namreč na novo vzpostavljam prijavno-odjavni sistem. Hvala vam, da ste tudi ve meni v oporo in spodbudo!

Z družino se te dni odpravljamo na dopust. Želim vam, da bi ob tej veliki noči doživele vstajenjskost v vseh odnosih, ki jih živite! Veselo alelujo!

2 komentarja on ČETRTEK, 21. april

  1. Draga Ana,

    veselim se s tabo ob tvojem uspehu in hvaležna sem ti za vsa razmišljanja, ki jih deliš z vsemi nami. Zelo so mi blizu – gotovo tudi zato, ker ob treh majhnih otrokih doživljam podobne stvari kot ti – in mi dajejo misliti. Zato z veseljem ostajam v tvojem “gimnazijskem razredu” in občasno povabim v našo družbo še kakšno mlado mamico.
    Tudi tebi veselo alelujo in veliko poguma in vztrajnosti na izbrani poti.
    Vse dobro,
    Vesna

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.