• V noči na četrtek, 30. junija, ste lahko v nočnem programu (od 0.00 do 2.00) Radia Slovenija in Radia Maribor poslušali pogovor o doulah in naravnem porodu, ki ga je z menoj pripravila Jasmina Bauman. Oddaji je moč prisluhniti v audio arhivu rtvslo.si.
  • V junijski številki revije Moj malček govori naslovna tema Ste mamica v trendu med drugim tudi o doulah. V članku je omenjena spletna stran S teboj sem (anapavec.com).
  • V eni od prihajajočih julijskih številk tednika Družina bo objavljen intervju z menoj ob izidu knjige Skozi nosečnost z Jezusom, vodnik za srečen porod, pri kateri sem sodelovala kot prevajalka. Knjigo boste v kratkem lahko kupili med drugim v spletni knjigarni založbe Družina. O knjigi, o svoji poti rojevanja in duhovni pripravi na porod sem pisala v reviji Božje okolje.
  • V nedeljo, 19. junija, je naša družina nastopila v oddaji Obzorja duha na TV Slovenija 1. Posnetek si lahko ogledate tukaj, prispevek, v katerem sva z možem govorila o naravnem porodu, pa se začne pri 9’30”.
  • Na portalu iskreni.net si lahko preberete moj članek o doulah. V svetovalnici na njihovem forumu mi lahko anonimno zastavite vprašanje o pripravi na porod, oblikovanju porodnega načrta, ukrepih za fiziološki in lažji porod, vlogi doule pri spremljanju v nosečnosti, med porodom in po njem.
  • Če želite pobliže spoznati mojo družino, si lahko v prihajajoči julijski številki revije Ognjišče v rubriki Mi se imamo radi preberete članek o tem, kako z možem gradiva zakonski odnos.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.