images (4)Draga Ana,
najbolj cenim tvoje dnevne spodbude – že iz časa nosečnosti in po porodu. Vedno si aktualna – pripneš sliko kupa perila, ko obupujem nad našim, pospravljaš omaro in svoj delovni prostor takrat kot jaz ;), razmišljaš o tem, kako odreagirati, ko si pod pritiskom in z nami deliš odlične ideje, svojo moč in izkušnje, pa tudi svojo nemoč, kar je ravno toliko dragoceno. Zato te rada spremljam na poti in ob tebi rastem. Ja, dnevne spodbude bi priporočila vsem mamam – všeč mi je, da pridejo po mejlu, ker me tako spomniš nanje, da mi ni treba skoz gledati, kdaj bo nova ;).
Vesna
————————-
Klubu sem se pridružila, ker mame potrebujemo ena drugo. Ko sem se v času prve porodniške večkrat soočala z negotovostjo vase in raznimi dvomi, so me ravno Anine dnevne spodbude za mamice potolažile, da nisem edina s takimi občutji in da je to povsem normalno. 

Tina
_____________________
Zelo všeč mi je bil intervju s Carey Contey. Upam, da se bo še kje objavil, da ga čim več ljudi lahko prebere. Pohvale za vašo stran in klub.
Lep pozdrav.  🙂
Alenka
————————-
Nujno se mi zdi za duševno zdravje, da se mame povezujmo, pogovarjamo, poslušamo, pišemo, delimo dobre stvari ter se na ta način podpiramo v tej tako zahtevni in lepi stvari, ki se imenuje materinstvo.
Zakaj sem se včlanila? Ker je tako obetavno 🙂
lp Tina
…………………………..
Tudi meni je spletna stran zelo zanimiva, vedno kaj najdem zase: navdih, novo znanje ali pa občutek, da še nekdo čuti in razmišlja podobno kot jaz:). Vesela sem vsake nove objave:). Od Kluba pričakujem podobno – izmenjavo, navdih in podporo. In da se malo bolje spoznamo – same sebe in druga drugo:)
Andreja
————————
Glavni motiv za članstvo je vsebina spletne strani; je poučna, izkustvena, spodbuja razmišljanje, me bogati. To je tisto, kar pričakujem tudi od kluba, s to nadgradnjo, da bi bile mamice ne samo ‘pasivne bralke’, ampak bi izmenjevale svoje izkušnje, morda različne poglede na isto stvar. Sama z veseljem kaj (morda tudi bolj strokovnega) zapišem, da povrnem vsaj delček tistega, kar mi je ta spletna stran dala!
Nastja
———————–
Zakaj sem se prijavila? V prvi vrsti zato, ker sem si želela podpreti tebe. Kot žensko, ki se loteva nečesa, kar mame potrebujemo in kot mamo, ki ob štirih otrocih dela to, kar želi. Ker mi je to neskončno všeč – in zato vem, da je take zadeve treba podpirat. Všeč? Mi je pa vse 🙂
Urška

ODZIVI NA SPLETNE SEMINARJE

mame so povedaleSedim in se čudim in se navdihujem!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 Ana, zelo sem se veselila tega seminarja in zdaj sem še bolj vesela! Odlična spodbuda!!!!!!!! In hvala za delitev! Res pa kar žariš ob svojih zvezkih! 🙂
Mihaela
———————–

Živjo Ana. Sem si uspela pogledati zabaven 🙂 spletni seminar (sicer v dveh delih, ampak to niti ni tako pomembno). Osvobajajoče zame je, da nisem sama. Da se enake stvari ne dogajajo samo meni. Hecno je, da sem večino stvari/ideje, ki si jih predstavila, že nič kolikokrat slišala – torej sem vedela za njih.. A ostalo je le pri tem. Kar imam jaz dosti, da skoz neki odlašam…Sem dobila potrditev, da sem se prav odločila, ko sem se (celoo) uspela od-ločit za ta seminar …. Aja, pa še ta povratna info: da tvoje slikce (včasih) povedo več kot tisoč besed. Lep primer je tvoja fotka s slušalkami :). Keep up the good work 🙂 LP, Katarina

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.